|

Eski nişanlısı Yavuz Yılmaz’ın son fotoğrafını paylaştı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz (38), Beykoz’daki evinde şakağından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu. Genç yaşta hayata veda eden Mehmet Yavuz Yılmaz’ın ardından eski nişanlısı Neşe Sapmaz duygusal bir mesaj paylaştı.

Yeni Şafak
10:48 - 17/12/2017 Pazar
Güncelleme: 15:34 - 17/12/2017 Pazar
Diğer
Yavuz Yılmaz’ın ve eski nişanlısı spiker Neşe Sapmaz.
Yavuz Yılmaz’ın ve eski nişanlısı spiker Neşe Sapmaz.

Mesut Yılmaz’ın 38 yaşındaki büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, dün sabah İstanbul Beykoz’daki evinde ölü bulundu. Çilingir yardımıyla girilen evde Yılmaz’ın cesediyle karşılaşıldı. Yılmaz’ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen ekipler, Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin yarın öğle namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nden kaldırılarak, Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi. Genç yaşta hayata veda eden Yavuz Yılmaz'ın ardından eski nişanlısı Neşe Sapmaz, Yılmaz’ın son fotoğrafını paylaştı

Yavuz Yılmaz'ın son fotoğrafını paylaştı

Genç yaşta hayata veda eden

Mehmet Yavuz Yılmaz

’ın ardından eski nişanlısı

Neşe Sapmaz

duygusal bir mesaj paylaştı. Yavuz Yılmaz’ın eski nişanlısı spiker Neşe Sapmaz sosyal medya hesabından duygularını dile getirdi.


Neşe sapmaz mesajında Yavuz Yılmaz ile bir fotoğraflarını paylaşarak, “Ne ben anlatabilirim, ne siz anlayabilirsiniz” Yavuz anlatamayacağım kadar çok üzgünüm. Bendeki son resmimiz...” ifadelerini kullandı.

Yavuz Yılmaz kimdir?

Yavuz Yılmaz 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur. 38 yaşındadır. Ankara TED Koleji mezunudur. The American International School-Salzburg ve George Washington University' 'da okumuştur. Üniversite eğitimini ABD'de tamamlayan Yavuz Yılmaz, yurda döndükten sonra Coca Cola'nın dağıtımını almıştı. İnşaat işleriyle de ilgilenen Yavuz Yılmaz son olarak kardeşi Hasan Yılmaz ile Nişantaşı'nda açtığı Çin lokantası ile gündeme gelmişti.

#​ Mehmet Yavuz Yılmaz
#Neşe Sapmaz
6 yıl önce