|

Estetiğe giderken yakalandı

Tahir Alperen
00:00 - 20/03/2013 Çarşamba
Güncelleme: 23:34 - 19/03/2013 Salı
Yeni Şafak
Estetiğe giderken yakalandı
Estetiğe giderken yakalandı

Ankara''da yaklaşık 3 aydır aranan ve bir türlü yakalanamayan suç makinesi Arif Ö. (26) emniyetin kurduğu özel ekiple yakalandı. Kar maskeli ve uzun namlulu silahlarla uyuşturucu satışına izin verilmeyen 4 mekanı tarayıp 1''i işletmeci 3 kişinin ölümüne 7 kişinin de yaralanmasına yol açan ''Hırsızlık, cinayet, uyuşturucu, adam yaralama ve tehdit'' gibi suçlardan 35 sabıkası bulunan Arif Ö., İzmir''de gözaltına alındı.

OTOSU TAKİPTEYDİ

Kullandığı otomobilin plakasını MOBESE kameralarından tespit edilen 26 yaşındaki suç makinesi Ankara''ya getirildi. Ö.''nün Altındağ''daki zula evlerinde Kaleşnikof ile suikast silahı olarak bilinen Glock tabanca ele geçirildi. Ayrıca Ö.''nün şehir dışında kiraladığı villalarda ise 1 ton 40 kilogram esrar bulundu.

3 KİŞİNİN KATİLİ

Ankara''da Çankaya Akay Caddesi''ndeki mekanların kurşunlanmasıyla olaylar patlak verdi. Olayların arkasındaki isim ''Hırsızlık, Uyuşturucu, Cinayet, adam yaralama ve tehdit''ten sabıkası bulunan Arif Ö. çıktı. Çetenin mekanlarının uyuşturucu satılmasına izin vermeyen Yusuf Sönmez''i öldürttüğü öğrenildi. Çete üyeleri ardından bölgede kendilerine bilgi vermediği için bir otoparkçıyı öldürdü. Çetenin ayrıca Altındağ''da bir taksiciyi de öldürdüğü saptandı.

Telsizli gözcüler kullanıyordu

Arif Ö.''nün saklandığı Altındağ''da defalarca özel harekat eşliğinde havadan karadan operasyon yapılmasına rağmen yakalanamadı. Telefon kullanmayıp telsizli gözcüler kullanan Arif Ö. özel ekip kuruldu. Arif Ö. estetik operasyonla yüzünü değiştirmek üzere yurtdışına kaçmak isterken yakalandı.


11 yıl önce