|

Etiyopyalı Adem festivalin ilgi odağı oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Turkcell tarafından ortaklaşa düzenlenen Bilim ve Sanat Merkezleri Festivali başladı. Festivalde herkesin dikkatini çeken Etiyopyalı Adem'in koruyucu ailesinin Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili ve eşi olduğu orta çıktı.

Yeni Şafak
14:47 - 22/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:57 - 22/05/2017 Pazartesi
AA
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili ve Etiyopyalı Adem.
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili ve Etiyopyalı Adem.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Turkcell tarafından ortaklaşa düzenlenen Bilim ve Sanat Merkezleri Festivali, Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan bir otelde başladı.

Bakan Yılmaz ve beraberindeki heyet, açılış konuşmalarının ardından Bilim ve Sanat Merkezleri Sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Yılmaz, stantları tek tek gezerek öğrencilerin yaptıkları çalışmaları inceledi ve bilgi aldı.


Festivalde dikkatler onun üzerindeydi

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili ve eşinin koruyucu aile olarak bakımını üstlendikleri 3 yaşındaki Etiyopyalı Adem, festivalde sempatik tavırlarıyla katılımcıların ilgisini çekti. Bilgili, 7 aydır koruyucu aile olarak Adem'in bakımını üstlendiklerini ve kendisini bir aile ortamında büyütmeye çalıştıklarını kaydetti.


#Bilim ve Sanat Merkezleri Festivali
#Manavgat
#İsmet Yılmaz
#Ahmet Emre Bilgili
7 yıl önce