|

'Eve dön' cinneti

Antalya Konyaaltı’nda cinnet geçiren Tacit Öz, ayrılma aşamasında olduğu ve eve dönmesini istediği eşinin babasına ve büyük baldızına kurşun yağdırdı, 2 kişiyi de ağır yaraladı. Evlilik yıldönümüne 1 gün kala katliam yapan damat, tedavi olmak için gittiği hastanede gözaltına alındı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/06/2017 samedi
Güncelleme: 01:19 - 3/06/2017 samedi
Yeni Şafak
​'Eve dön' cinneti
​'Eve dön' cinneti

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde, damat Tacit Öz (46), ayrılma aşamasında olduğu eşinin babasını ve büyük baldızını silahla öldürdü, 2 kişiyi de ağır yaraladı. Öz, ailevi sorunlar yaşadığı eşi Dilem Öz ile ayrılma aşamasına geldi. Genç kadın bir süre önce Hurma Mahallesi’nde yaşayan ailesinin yanına yerleşti. Önümüzdeki Temmuz ayında boşanma davaları başlayacak olacak olan Tacit Öz, evlilik yıldönümlerinden 1 gün önce dün öğle saatlerinde eşi ve ailesinin yaşadığı eve gelerek konuşmak istedi.


BABA KIZA KURŞUN

İddiaya göre eşine yaptığı ‘evine dön’ çağrısına kayın babası Mevlüt İçoğlu ve eşi Dilem Öz’den olumsuz yanıt alan Tacit Öz, ailenin üzerine kurşun yağdırdı. Olayda kayın baba maden mühendisi Mevlüt İçoğlu ve büyük baldız Bilen İçoğlu olay yerinde ölürken Tacit Öz’ün eşi Dilem Öz

ve kayın validesi Aniye İçoğlu ağır yaralandı. Tacit Öz ise olay yerinden otmobiliyle kaçarak uzaklaştı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından baba, kızın cansız bedenleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GAZETEDEN
ÇAĞRI YAPMIŞ

4 gün önce ulusal bir gazetenin ekinde evlilik fotoğraflarının da yer aldığı “Ne Olur Geri Dön” başlığıyla haber yaptıran Öz’ün, sosyal medya hesabında eşinin ve kendisinin düğün fotoğraflarını paylaşarak üzerine “Seni seviyorum” yazdığı da görüldü. Tacit Öz, 25 Mayıs’ta bir internet sitesine verdiği röportajda eşiyle 2011 yılında tanıştığını, 14 Şubat 2012’de arkadaşlığa başladığını ve 3 Haziran 2016’da evlendiğini anlatmıştı. Öz, olaydan kısa bir süre sonra eşinin tedavi gördüğü hastanede gözaltına alındı.

#Antalya
#Cinnet
il y a 7 ans