|

Eyüp'te okullara domuz gribi temizliği

Eyüp'te bulunan okullara, Eyüp Belediyesi tarafından domuz gribine karşı dezenfektasyon işlemi yapılıyor.

Yeni Şafak
16:08 - 13/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 14:12 - 13/02/2016 Cumartesi
IHA

Eyüp Belediyesi ilçe genelinde bulunan 66 adet okula temizlik ve dezenfekte hizmeti veriyor. Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı, 128 personel ve 10'ar kişilik ekiplerle belirli günlerde okullara gelip genel temizlik gerçekleştiriliyor. Yapılan temizleme işlemi ile okullardaki çocukların temiz ortamda ders görmeleri amaçlanırken, toplum içinde bulaşması daha çok görülen domuz gribine karşı önleyici bir tedbir alınmış oluyor.



Eyüp'te bulunan Mustafa Kemal İlkokulu'ndaki okulda da temizlik ve dezenfekte uygulaması gerçekleştirildi. Temizlik ekibinin başında bulunan temizlik işleri şefi Abdülkerim Doğan ekiplerin çalışma sistemini aktararak, “Eyüp Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü olarak bizler 128 personelimiz ile 66 okulumuza temizlik hizmeti vermekteyiz. Bugünde yine bir ilkokuldayız.


Arkadaşlar burada tüm öğrenciler çıktıktan sonra detaylı temizlik hizmeti yapıyorlar. Bunun ardından da özel getirmiş olduğumuz dezenfektasyon malzemesi ile burada özellik domuz gribine karşı işlem yapacaklar. Bu dezenfekte malzemesinin kesinlikle insan sağlığına zararlı değil. İnşallah bugün bu işlemi yaparak, özellikle de çocuklarımızın çok büyük bir salgın haline gelen domuz gribine karşı korunmasını hedefliyoruz” dedi.

#Eyüp
#Eyüp Belediyesi
#domuz gribi
#H1N1
8 yıl önce