|

Fatma Şahin'den ABD'nin yeni başkanı Trump'a davet

ABD'deki başkanlık seçimlerini değerlendiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ortadoğu'nun kan gölüne döndüğüne dikkati çekerek, "Demokratlardan çok çektik" dedi. Cumhuriyetçi aday Trump'ın başkan seçilmesinden sonra umudunun olduğunu belirten Şahin, ABD'nin yeni başkanını Gaziantep'e davet etti.

Yeni Şafak
11:46 - 12/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 08:57 - 12/11/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ABD'deki başkanlık seçimlerini değerlendirdi. Alem FM'e katılan Şahin, Donald Trump'ın zaferine ilişkin, "Olanda hayır var" değerlendirmesinde bulundu.



"10 yıldır Demokratlardan çok çektik" diyen Şahin, "Ortadoğu, kan gölüne döndü. Yanlış Ortadoğu politikaları nedeniyle canımız çok yandı ve en çok biz etkilendik. Şimdi Cumhuriyetçilerle beraber, yeni bir dönem başlıyor. Yeni dönemde, 'Ortadoğu'ya huzur ve barış gelir mi, Suriye'de hızlı bir hal yoluna girilir mi' diye, benim içimde bir umudum var. Bu umudumu kaybetmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.



Trump'a davet


"Bölgenin siyasi merkeziyiz" ifadelerini de kullanan Şahin, "Merkel dahil olmak üzere çok güçlü liderler geldi. Trump niye gelmesin, onu da bekliyoruz" dedi.




#Fatma Şahin
#Donald Trump
7 yıl önce