|

Feryadını duyuramadı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde sağır ve dilsiz Hacer Çetindağ, evine giren hırsız tarafından vahşice katledildi.

Yeni Şafak
04:00 - 5/10/2015 Pazartesi
Güncelleme: 21:12 - 4/10/2015 Pazar
Yeni Şafak

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi inanılmaz bir vahşet yaşandı. Sağır ve dilsiz kadın, evine giren hırsıza direnince canından oldu. Korkunç olay, Şirinköy Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları 496. Sokak'ta bulunan F28 Blok'ta meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan işitme engelli Selçuk Çetindağ (35), vardiya bitiminde evine geldiğinde, kendisi gibi işitme engelli olan eşi Hacer Çetindağ'ı (33) kanlar içinde buldu.



KOCASI ŞOK GEÇİRDİ

Gördüğü feci manzara karşısında şoka giren koca, hemen dışarıya çıkarak komşularından yardım istedi. Çetindağ, komşularının yardımıyla durumu polise bildirdi. İhbarın ardından eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde boğazı kesilen sağır ve dilsiz Hacer Çetindağ'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Evde yapılan incelemede, genç kadının kolundaki bileziklerinin çalındığı belirlendi. Genç kadının cesedi, incelemenin ardından Gölcük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



ÇOCUKLARI UYUYORMUŞ

Polis, korkunç cinayetin, eve hırsızlık amacıyla giren kişi ya da kişiler tarafından işlendiği üzerinde duruyor. Bir süre önce de çiftin evine giren hırsızların kredi kartlarını çaldığı kaydedildi. Çiftin, biri 1, diğeri ise 4 yaşında olan çocuklarının olay sırasında evde olduğu ve uyudukları öğrenildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.


#hırsız
#bahşi
#kocaeli
9 yıl önce