|

FETÖ ihbarları 300 bine yaklaştı

FETÖ ile mücadele kapsamında ihbarlar devam ediyor. 15 Temmuz’un merkezi olan Ankara’da emniyet birimlerine gelen ihbarlardan dolayı yoğunluk yaşanıyor. FETÖ ile ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü birimlerine 300 bine yakın ihbar geldiği öğrenildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 01:47 - 27/09/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
FETÖ ihbarları 300 bine yaklaştı
FETÖ ihbarları 300 bine yaklaştı

15 Temmuz darbe girişiminin merkezi olan ve o gecenin en ağır yaşandığı illerden biri olan Ankara’da FETÖ ile ilgili binlerce ihbar geliyor. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü birimlerinin gelen ihbarlardan dolayı yoğunluk yaşadığı öğrenildi. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde FETÖ ile ilgilenen ve yoğunluğun yaşandığı, Terörle Mücadele, Mali Suç ve Suç Gelirleriyle Mücadele, Organize Suçlarla Şube Müdürlükleri başta olmak üzere ihbarlar değerlendiriliyor. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, TEM ve Mali Suç ve Suç Gelirleriyle Mücadele şubelerinde 90 bin, Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü 40 bin ihbarın olduğu öğrenildi. Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele, Siber Suçlarla Mücadele ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlükleri de olmak üzere toplamda 300 bine yakın ihbarın olduğu belirtildi. Anında işlem yapılmasıyla ihbarların hızla eritildiği ifade edildi.

YOĞUNLUK OLUŞTURMAYA ÇALIŞILIYOR

Gelen ihbarların bazılarının Emniyet birimleri de yoğunluk yaşanması amacıyla gönderildiği belirtiliyor. Gelen ihbarlar değerlendirildiğinde boş veya yalan ihbar olduğu tespit ediliyor. Öte yandan gelen ihbarlardan kaynaklanan yoğunluğun yanında FETÖ’cülerin binlerce itiraz dilekçesi yazarak işi sulandırmaya çalıştıkları da belirlendi.

#FETÖ
#Darbe
#İhbar
7 yıl önce