|

FETÖ'cüler bardaktaki çaylarını bile bırakıp kaçmış

Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında polislerce arama yapılan bir öğrenci yurdu yetkililerinin darbe girişimi sonrası çaylarını yarıda, ütüyü ise fişte bırakıp kaçtığı belirlendi.

Yeni Şafak
17:43 - 10/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:37 - 10/08/2016 Çarşamba
AA

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'ye yönelik Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, kent merkezindeki Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde bulunan ve daha önce de FETÖ bağlantısı gerekçesiyle kayyum atanan Özel N.A. Özdemir Kız Öğrenci Yurdu'nda arama yaptı.



Ekipler, yurtta yaptıkları arama ve incelemeler sonrası, bazı doküman ve evraklara el koydu. İncelemelerde, öğrenci ve kurum görevlilerine ait olduğu belirlenen bazı eşya ise valizler ve kutulara doldurularak tutanak altına alındı.



Arama ve incelemeler sonucu, yurt yetkililerinin ise 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası yurdu terk ettikleri ve yurdu terk etmeden önce mutfaktaki bardağa konulan çaylarını yarıda, ütüyü de fişte bıraktıkları gözlendi.



Mutfağa hazırladıkları masadaki yiyecekleri de bırakarak kaçtıkları belirtilen yurt yetkililerinden bazılarının darbe girişimi sonrası gözaltına alınıp tutuklandığı belirtildi.



Söz konusu yurdun Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna devredileceği öğrenildi.



#Erzurum
#Palandöken
#FETÖ
8 yıl önce