|

FETÖ'cüler 'Elveda cumhur' yazıp kaçtı

Isparta Emniyet'ine gelen ihbara göre Ayşe K. ve Mehmet Ali K. FETÖ lideri Gülen'e ait kitapları otomobillerine taşıyarak kaçmaya başladı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler durdurdukları otomobilin içinde çok sayıda kitap buldu. Evlerinde arama yapılan çiftin darbe girişimi sırasında modemlerinin adını 'Elveda cumhur' olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

Yeni Şafak
17:17 - 20/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:19 - 20/07/2016 Çarşamba
AA
FETÖ'cü çiftin darbe girişimi sırasında modemlerine verdikleri hain isim.
FETÖ'cü çiftin darbe girişimi sırasında modemlerine verdikleri hain isim.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Vatan Mahallesi'nde bir kişinin terör örgütü FETÖ lideri Gülen'e ait çok sayıda kitabı otomobiline taşıyan Mehmet Ali K'nın eşi Ayşe K. ile birlikte kaçmaya kalkıştığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.Otomobilin Burdur sınırları içerisinde olduğunu belirleyen ekipler, durumu jandarmaya bildirdi. Burdur'un Ağlasun ilçesinde durdurulan otomobildeki Mehmet Ali K. ve Ayşe K, gözaltına alındı.Şüphelilerin aracında yapılan aramada terör örgütü elebaşı Gülen'e ait çok sayıda kitap bulundu.



Öte yandan, şüphelilerin Vatan Mahallesi'ndeki evlerindeki internet modeminin adını, darbe girişimi sırasında "Elveda cumhur" olarak değiştirdiği bildirildi.



#Isparta
#Isparta Emniyet Müdürlüğü
#FETÖ
8 yıl önce
default-profile-img