|

FETÖ'nün 'mahrem sorumlusu' yakalandı

Muş'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, askeri personelin "mahrem imamı" olduğu tespit edilen bir öğretmen gözaltına alındı.

Yeni Şafak
09:31 - 23/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:56 - 23/11/2016 Çarşamba
AA

Valilikten yapılan açıklamada, Muş Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik çalışma yürütüldüğü kaydedildi.



Bu kapsamda, askeri personelin "mahrem imamı" olduğu belirlenen bir öğretmenin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:



"6 emniyet personeli hakkında da işlem yapılmış ve bu personelden 2'si 'ByLock' kullandığı gerekçesiyle tutuklanmış, ByLock kullandığı tespit edilen 2 askeri personel de adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır. Ayrıca, diğer kamu kurumlarından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile iltisaklı 12 kişi hakkında işlem yapılmış, işlem yapılanlardan 2'si tutuklanmıştır. 1-22 Kasım 2016 tarihleri arasında 21 şüpheli hakkında işlem yapılmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecektir."








#FETÖ
#Muş
#Bylock
#Mahrem
7 yıl önce
default-profile-img