|

FETÖ'nün muhbiri Tuğrul Özşengül tutuklandı

15 Temmuz gecesi ABD'den yayın yapan bir FETÖ kanalına çıkarak, "Erdoğan darbeye direnmez" ifadelerini kullanan FETÖ'cü Polis Akademisi öğretim görevlisi Tuğrul Özşengül dün tutuklandı. Özşengül, FETÖ'nün sosyal medyada propaganda yaptığı 'Fuat Avni' hesabına istihbarat sağlayan ekipten olduğu da belirtilmişti.

Yeni Şafak
11:28 - 25/09/2016 Pazar
Güncelleme: 11:48 - 25/09/2016 Pazar
Diğer

FETÖ'cü

Polis

Akademisi öğretim görevlisi Tuğrul Özşengül, 15 Temmuz darbesi sırasında

ABD

'den yayın yapan Fetullahçı bir TV kanalına çıkarak Polis'in darbenin yanında olacağını iddia ettiği ve Cumhurbaşkanı'nın darbeye direnmeyeceğini söylediği ortaya çıktı. Darbe haberine hiç şaşırmayan ve darbeciler hakkında tek eleştiri yapmayan Özşengül'ün, darbenin mağduru siyasi iktidarı eleştirmesi dikkatten kaçmadı. Özşengül dün tutuklanmıştı.



Sabah'ta yer alan habere göre, darbe gecesi

ABD

'den yayın yapan Samanyolu TV'ye çıkarak hain girişimi destekleyen

Polis

Akademisi eski öğretim üyesi Tuğrul Özşengül tutuklandı. Darbeden dakikalar sonra yaptığı konuşmada "Güç kimdeyse polis onun yanında olur" diyerek emniyetin darbenin yanında olacağını iddia eden Özşengül, spikerin "Cumhurbaşkanı darbeye direnin der mi?" sorusuna "sanmıyorum, bu işler o kadar kolay değil" şeklinde yanıt vermişti.



FETÖ'nün Twitter'da propaganda aracı olarak kullandığı "Fuat Avni" hesabına istihbarat sağlayan trol ekipten olduğu da tespit edilmişti.












#Tuğrul Özşengül
#FETÖ
8 yıl önce