|

FETÖ’yle mücadele istikbal meselesidir

FETÖ ile mücadelenin milli bir mesele olduğunu söyleyen AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül,”Türkiye’nin istikbali meselesidir ve bu mücadelede de hepimiz kararlı bir şekilde duruşumuzu göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/09/2016 Pazar
Güncelleme: 22:19 - 24/09/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara'da yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül 15 Temmuz ruhuna vurgu yaparak, Türkiye'nin asil insanlarının, ülkenin istikbalini ve istiklalini korumak için sokaklara, meydanlara çıktığını ifade etti.



UNUTTURAMAYACAKLAR


FETÖ'nün, Müslümanların, muhafazakarların, mağdurların hiçbir meselesinde yanlarında olmadığına dikkati çeken Gül, "Hiçbir insan hakları mücadelesinde yer almadılar. Erbakan Hoca'nın, o dönem hükümetin devrilmesinde de bunlar aktif rol aldı. Aynı örgüt 15 Temmuz'da ve onun öncesinde Gezi meselesinde, Gezi sürecinde, 17-25 Aralık darbe girişiminde de bu örgüt seçilmiş hükümeti devirmek için elinden geleni yaptı. FETÖ ile mücadeleyi çok istismar etmeye çalışan bir anlayış sanki görülüyor. Bu işi asla kimsenin örtmede, unutturmada başarıya ulaşamayacağına inanıyoruz. FETÖ ile mücadele milli bir meseledir, Türkiye'nin istikbali meselesidir ve inşallah bu mücadelede de hepimiz kararlı bir şekilde duruşumuzu göstermeye devam edeceğiz" diye konuştu.



RIZA GÖSTERMEDİK


Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin de yaptığı konuşmada 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, "Hiçbir zaman korkmadık, zulme rıza göstermedik" dedi. "Kendisine dayatılan gerçekleri kabul etmeyen bir kuşak olduğumuz için 15 Temmuz'un başarısız olduğuna inanıyorum" diyen Tekin, "Biz böyle yetişmeseydik, böyle var olmasaydık, böyle yaşamasaydık 15 Temmuz'u 3016 yılında kimse hatırlamayacaktı" ifadelerini kullandı.


#FETÖ
#Abdülhamit Gül
8 yıl önce