|

Fidye için öldürülmüş

İzmir’de ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in katil zanlısı Ş.T.’nin ifadesi kan dondurdu. Zanlı, küçük kızı fidye için kaçırdıktan sonra başına makyaj sandığıyla vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Ş.T., kocası ve annesi tutuklandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/06/2017 Cuma
Güncelleme: 01:29 - 16/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Fidye için öldürülmüş
Fidye için öldürülmüş

Türkiye’nin konuştuğu 10 yaşındaki Ceylin Atik’in fidye için öldürüldüğü ortaya çıktı. İzmir’in Ödemiş ilçesinde evinin karşısındaki apartmanda cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in ölümüne ilişkin gözaltına alınan katil zanlısı Ş.T., (30), eşi S.T (33) ve zanlının annesi R.Ö’nün (62) polisteki işlemleri tamamlandı. Zanlılar, infiale yol açmamak için gece 23.00’te Ödemiş Adliyesi’ne sevk edildi. 3 zanlı, 5 saat süren sorgularının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OYUNLA KANDIRMIŞLAR

Şüpheli Ş.T., ifadesinde, Ceylin Atik’i yakınlarından fidye istemek için oğluyla oynaması bahanesiyle eve çağırdıklarını, daha sonra evine dönmek isteyen kıza izin vermediğini söyledi. Ceylin’in bağırması üzerine panikleyen Ş.T, küçük kızın ağzını havluyla kapattığını, bu sırada nefessiz kalan çocun bayıldığını anlattı.

SON GÖRÜNTÜLERİ

Ş.T, küçük kızın kafasını makyaj kutusuyla ezerek öldürdüğünü öne sürdü. Ş.T., Ceylin’in cansız bedenini evdeki sandığa koyduğunu itiraf etti.

Bu arada, Ceylin'in son görüntüleri bir apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde küçük kızın Düzen Sokak’tan Selvi Sokak istikametine tek başına yürüdüğü görülüyor. Ağaçlar ve park halindeki otomobiller arasından ilerleyen Ceylin daha sonra gözden kayboluyor.

Ş.T. ve eşi S.T’nin önceki tarihlerde ölen 2 çocuğuyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Ablasının kartını çalmış

Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, şüpheli Ş.T’nin, ablası C.G.’nin evinden çaldığı SIM kartı eski telefonuna takarak Ceylin’in dedesi Mustafa Atik’e, fidye amaçlı mesaj çektiğini bildirdi. Dede, telefonuna gelen, “Kızınız elimizde, bizden haber bekleyin, polise haber verirseniz öldürürüz, takiptesiniz” mesajının ardından polise başvurmuştu.

#İzmir
#Cinayet
7 yıl önce