|

Foseptik faciası

Adana’da bayramın ilk gününde facia yaşandı. Aladağ İlçesi’nde ayağı kayıp foseptik çukuruna düşen hamile kadın ve onu kurtarmak isteyen 3 akrabası hayatını kaybetti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/06/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:10 - 26/06/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Foseptik faciası 
​
Foseptik faciası ​

Adana’nın Aladağ İlçesi’nde foseptik çukuruna düşen 1’i kadın, 4 kişi yaşamını yitirdi.Olay, dün saat 20.30 sıralarında Aladağ İlçesi Meydan Yaylası’nda meydana geldi.

İddiaya göre,hamile olduğu belirtilen Serpil Kurt, ayağı kayınca yol kenarındaki foseptik çukuruna düştü. Kurt’un düştüğünü gören akrabaları Harun Cihan (33), Cihat Cihan (33) ve Erol Köse hamile kadının yardımına koştu. Kurt’u çıkarmak isteyen 3 yakını da çukura düştü. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Köylülerin de yardımıyla jandarma, çukura düşen 4 kişinin cansız bedenine ulaştı.Adana Valisi Mahmut Demirtaş olayla ilgiglgi açıklama yaptı. Demirtaş, "Valilik olarak soruşturma başlattık. Olayı tüm boyutlarıyla araştırıyoruz. Aladağ Cumhuriyet Savcılığımız da eş zamanlı olarak adli soruşturma başlattı” dedi. Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik ise 4 kişinin metan gazından zehirlenerek hayatını kaybettiğini söyledi.

#Adana
#Foseptik
7 yıl önce