|

Gece yarısı girdiği sulama kanalında boğuldu

Adana'da gece yarısı serinlemek için Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına giren 20 yaşındaki Yusuf Ataman, akıntıya kapılıp boğuldu.

Yeni Şafak
11:25 - 30/06/2015 Salı
Güncelleme: 08:31 - 30/06/2015 Salı
DHA

Gece yarısı merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde arkadaşlarıyla sulama kanalı kenarında oturup sohbet eden Yusuf Ataman ve Akın Keskintürk, daha sonra serinlemek için suya atladı. Arkadaşlarının uyarılarına aldırmayan ikili, bir süre yüzdükten sonra akıntıya kapılıp çırpınmaya başladı. Akın Keskintürk, kendi imkanlarıyla sudan çıkarken, Yusuf Ataman akıntıda kayboldu.



İhbar üzerine olay yerine sualtı polisleri, CANKUR ekibi ve AFAD Sualtı Arama Kurtarma ekibi sevk edildi. Havanın karanlık, kanaldaki akıntının da şiddetli olması nedeniyle uzun süre arama yapamayan ekipler, çalışmalarına ara verip sabah erken saatlerde yeniden başladı.



Çalışmanın etkili olması için kanala gelen suyu kestiren ekipler, Yusuf Ataman'ın cansız bedenini, suya girdiği yerden 7 kilometre uzakta Küçükdikili Mahallesi'nde buldu. AFAD Sualtı Arama Kurtarma ekibi tarafından çıkartılan Ataman'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.



#sulama kanalı
#boğulma
9 yıl önce