|

Gelin ve damat hırsızlığı 1 Nisan şakası sandı

Adana’da gelin ve damat, düğünlerinden saatler önce fotoğraf çektirmek üzere geldikleri Seyhan Irmağı kenarında hırsız şoku yaşadı. Kendileri fotoğraf çektirdiği sırada arabadaki 12 bin lira ve kredi kartlarının çalındığını öğrenen gelin ve damat olayı 1 Nisan şakası sandı.

Yeni Şafak
17:10 - 1/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:18 - 1/04/2017 Cumartesi
IHA
Hırsızlar, gelin ve damat fotoğraf çektirdikleri sırada, aracın camını kırıp parayı ve kredi kartlarının bulunduğu çantaya çaldı.
Hırsızlar, gelin ve damat fotoğraf çektirdikleri sırada, aracın camını kırıp parayı ve kredi kartlarının bulunduğu çantaya çaldı.
Adana'da düğünlerine birkaç saat kala fotoğraf çektirmek için Seyhan Irmağı kıyısına gelin arabasıyla gelen çift, otomobili, ağaçlık alana park etti. Bu arada gelin ve yakınları 12 bin lira ve kredi kartı olan çantalarını otomobilde bıraktı. Bunu fırsat bilen hırsızlar, gelin ve damat fotoğraf çektirdikleri sırada, aracın camını kırıp parayı ve kredi kartlarının bulunduğu çantaya çaldı. Fotoğraf çekimi bittikten sonra düğüne gitmek için araçlarına gelen Şenel Mert (33) ve Cengizhan Güvendik (33) soyulduklarını anlayınca büyük şaşkınlık yaşadı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, otomobil üzerinde inceleme yaptı.

'Düğünü mecburen devam ettireceğiz'

Olayın şaşkınlığını yaşayan gelin Şenel Mert, "Fotoğraf çekilmeye gitmiştik, geldiğimiz aracı böyle bulduk. 12 bin TL falan vardı çantamda kredi kartlarım ve kimliğim de vardı. Akşama düğünüm vardı, hatta geç kaldım. Buradan direkt düğüne gideceğiz mecburen devam ettireceğiz. Biz esprili bir şey yapalım dedik aracımıza 1 Nisan yazısı yazdırdık ama onlarda bize güzel 1 Nisan esprisi yaptı" ifadelerini kaydetti.


#Adana
#Seyhan
7 yıl önce