|

General çocukları intikam peşinde

15 Temmuz hain darbe girişiminde rol alan FETÖ’cü generaller, kendileri için kurtuluş anlamına gelecek bir iç karışıklığın hesabını yapıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/06/2017 Pazartesi
Güncelleme: 01:39 - 19/06/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​General çocukları intikam peşinde
​General çocukları intikam peşinde

Tutuklu bulundukları cezaevlerinde örgüt tarafından ‘rüyalar’ ve ‘mesajlar’la motive edilen sanıkların bugünlerdeki ruh hali, çocuklarının sosyal medyada paylaştığı mesajlarla daha iyi anlaşılıyor. Darbeci generallerin çocukları, mesajlarda adeta ‘intikam’ çığlıkları atıyor. Hainlerden tutuklu havacı Tümgeneral Suat Murat Semiz’in oğlu Vedat Semiz, geçtiğimiz yıl Işıklar Askeri Hava Lisesi’nden mezuniyetini gösteren ve yanında babasının da olduğu bir fotoğrafın altına şu mesajı yazdı: “Tam bir yıl önce bugün, henüz hayatım 180 derece değişmemiş. Yoldaş Nazım’ın da dediği gibi, diyetimi istiyorum, göze göz, ele el, bacağa bacak, alacağım da..”


Mesajındaki ‘Nazım’ vurgusuyla kendisini sosyalist gibi göstermeye çalışan Vedat Semiz’in ‘intikam’ kokan cümlelerinin altına, bir diğer FETÖ’cü Tümgeneral Atilla Darendeli’nin kızı Damla Darendeli ise şu notu düştü: “Hepimizin alacağı var Vedat, hem de nasıl bir alacak. Umarım en kısa zamanda keseriz hesabı...”

#FETÖ
7 yıl önce