|

Gökyüzünün yıldızları Avrupa Şampiyonu oldu

Gökyüzü Koleji öğrencilerinden MUHAMMED TALHA AYDOĞAN ve SUDE YAREN UZUNÇAVDAR Taekwondo da Avrupa Şampiyonu oldu

Yeni Şafak
19:46 - 2/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:53 - 2/03/2016 Çarşamba
Diğer

18-20 Şubat 2016 tarihleri arasında BELEK' te düzenlenen ve 35 ülkeden 750 sporcunun katıldığı KULÜPLERARASI AVRUPA TAEKWONDO ŞAMPİYONASI'nda Milli Takım forması ile mücadele eden ve Milli Takım Antrenörü Serkan Uzunçavdar ile tatamiye çıkan “Özel Maltepe Gökyüzü Koleji” öğrencisi Muhammed Talha AYDOĞAN, 73 kg “Genç Erkekler Kategori”sinde AVRUPA ŞAMPİYONU olmuş ve ALTIN MADALYA kazanarak şanlı bayrağımızı göndere çektirmiştir.



21-22 Şubat 2016 tarihleri arasında BELEK'te düzenlenen ve 15 ülkeden gelen 250 sporcunun katıldığı MİNİKLER AVRUPA TAEKWONDO ŞAMPİYONASI'nda “Özel Maltepe Gökyüzü Koleji” öğrencisi Sude YAREN UZUNÇAVDAR, +57 kg “Minik Bayanlar Kategorisi”nde AVRUPA ŞAMPİYONU olmuş ve ALTIN MADALYA kazanarak şanlı bayrağımızı göndere çektirmiştir.



Spor hayatı başarılar ve şampiyonluklar ile dolu olan Gökyüzü Kolejinin gururu olmaya devam eden M. Talha AYDOĞAN duygularını :“Avrupa Şampiyonluğumu Cennet Vatan Türkiye için hayatını feda eden kahraman şehitlerimize hediye ediyorum.” diye dile getirdi. Kariyerine Avrupa Şampiyonluğu ile başlayan Sude Yaren UZUNÇAVDAR da önümüzdeki yıllarda şampiyonlukların en büyük adayı olduğunu ispat etti.



AYDOĞAN ve UZUNÇAVDAR: “Bize sağladığı destek ve imkanlar için okulumuzun kurucusu ve Genel Müdürü Dr.Hüseyin Emin ÖZTÜRK Hocamıza, Okul Müdürümüz Gürkan ÜNVER'e, tüm öğretmenlerimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.



#öğrenci
#kolej
#spor
8 yıl önce