|

Gülmekten karakolluk oldular

Çetin Bayram ve Ufuk İnce, vizyona giren Cem Yılmaz'ın 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filmini izlemek için 1 Aralık günü Erzurum Palandöken'deki sinemaya gittiler.

Yeni Şafak
04:00 - 5/12/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:18 - 4/12/2015 Cuma
DHA

İki arkadaş, iddiaya göre filmdeki esprilere yüksek sesle gülünce ön sırada oturan S.K. tarafından uyarıldı.



SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR


İddiaya göre film arasında da iki arkadaşı yine aynı konuda uyaran S.K., çıkan tartışmanın ardından Yenişehir Polis Merkezi Amirliği'ne giderek Çetin Bayram ve Ufuk İnce'den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine sinemaya gelen sivil polisler filmin bitmesini bekleyerek Bayram ve İnce'yi hakaret ve çevreyi rahatsız etmekten gözaltına aldı. Yenişehir Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen iki arkadaş, ifadeleri alındıktan sonra sabaha karşı serbest bırakıldı. Polis merkezinde bir video çekerek başlarından geçenleri anlatan ikili, bunu da sosyal medya üzerinden paylaşarak Cem Yılmaz'a gönderdi.



HERKES GİBİ BİZ DE GÜLDÜK


Hayatları boyunca unutamayacakları bir olayla karşılaştıklarını belirten Çetin Bayram şunları söyledi: “Film çok güzel ve espriliydi. Herkes gibi biz de gülüyorduk. Cem Yılmaz'ın filminde kahkaha attığımız için yapılan şikayete polisler de bir anlam veremedi.”


#Çetin Bayram
#Ufuk İnce
#Cem Yılmaz
8 yıl önce