|

Hainlik edenler bedelini öder

Emine Erdoğan, Türkiye'nin pusuda yatan düşmanlara hiçbir zaman geçit vermeyeceğini belirterek, "Şunu kimse unutmasın, bu ülkeye hainlik eden herkes, bunun bedelini mutlaka öder. Bu aziz millete düşmanlık edenler de günün birinde mutlak bir yenilgiyi tadacaklardır" diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 02:35 - 19/12/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Emine Erdoğan, Trabzon'da şehit aileleri için verilen yemeğe katıldı. Erdoğan, burada şehit aileleriyle yakından ilgilendi.
Emine Erdoğan, Trabzon'da şehit aileleri için verilen yemeğe katıldı. Erdoğan, burada şehit aileleriyle yakından ilgilendi.

Trabzon ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a refakat eden Emine Erdoğan, valilik tarafından şehit aileleri için kentte bir otelde verilen yemeğe katıldı. Yemekte şehit aileleriyle yakından ilgilenen Erdoğan, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin huzur ve sükunete erişmesi temennisinde bulunarak, Beşiktaş ve Kayseri saldırısında şehit olanlara rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini belirten Erdoğan, ''Türkiye'nin her geçen gün parlayan bir yıldız olmasını hazmedemeyen düşmanlar, canımızı yakmaya çalışıyor, evlatlarımızı bizden koparıyorlar. Gerek içerideki hainler gerekse Türkiye'nin gelişmesinden rahatsızlık duyan dış güçler pusuda bekliyorlar. Fakat şunu iyi bilsinler ki bu millet, düşmana geçit vermeyecek kadar güçlü bir millettir" diye konuştu.



ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ


"Sömürüye hiçbir zaman geçit vermeyen, mazlumlara her daim kucak açan bu topraklar, hainlere de düşmanlara da asla yenik düşmeyecek" diyen Erdoğan şöyle devam etti: "Şunu kimse unutmasın, bu ülkeye hainlik eden herkes bunun bedelini mutlaka öder. Bu aziz millete düşmanlık edenler de günün birinde mutlak bir yenilgiyi tadacaklardır. Milletimiz dün olduğu gibi bugün de tüm acıların, sıkıntıların üstesinden gelecektir."


#Trabzon
#Emine Erdoğan
7 yıl önce