|

Hamile eşe dayak işkence ve kurşun

Gaziantep’te M.A.A., uykudan uyandırdığı 4 aylık hamile eşi Çağlar A.’yı dövüp bıçakladı. Koca, bir süre işkence ettiği eşini pompalı tüfekle vurdu. Hastaneye kaldırılan genç kadının bacağı kesildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 23:56 - 26/09/2017 Salı
Yeni Şafak
Çağlar A. bacağını kaybettiğini 
 henüz bilmiyor.
Çağlar A. bacağını kaybettiğini henüz bilmiyor.

Gaziantep’te canavar ruhlu koca, işkence ettiği hamile eşini tüfekle yaraladı. 7 yıl önce M.A.A. ile evlenen Çağlar A., kocasından şiddet görünce 3 çocuğu ile birlikte babası Kemal Sönmez’in evine sığındı. M.A.A.,yaklaşık 3 aydır anne ve babası ile birlikte kalan eşini ziyarete gitti. Genç kadın, pişman olduğunu söyleyen kocasını misafir etti. M.A.A., gece vakti 4 aylık hamile eşini uykudan uyandırıp ağzını bağladı.


ÇOCUKLARININ ÖNÜNDE BIÇAKLADI

Koca, yumruk ve tekmelerle saldırdığı eşini feci şekilde dövdü. Eşini çocuklarının gözleri önünde bıçakla yaralayan koca, ona 20 dakika süreyle işkence etti. Ardından eşine pompalı tüfekle ateş etti. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kadının ayağı kesilirken, vücudunun her tarafında yara bere ve morluklar oluştu. Karnındaki bebeğinin hayati tehlikesi devam eden Çağlar A. yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Gözaltına alınan zanlı M.A.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

#Gaziantep
#Şiddet
#Aile
7 yıl önce