|

Hastanede bebeği çalan bakın kim çıktı

Çanakkale'de hastaneden bebeği çalan kadının adının S.Y. olduğu, annesi Z.Y. ile birlikte hastaneden ayrıldığı öğrenildi. Bu iki kadının bebeği, azmettirici olduğu öne sürülen A.Ç. adlı kadına teslim ettiği belirtildi. Düşük yaptığı ve sağlık sorunları bulunduğu ileri sürülen A.Ç.'nin, bebekle birlikte Esenler Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'ne gidince yakalandığı kaydedildi. Üç kadın da gözaltına alındı.

Yeni Şafak
09:39 - 20/11/2015 Cuma
Güncelleme: 07:42 - 20/11/2015 Cuma
DHA

Bebeğin nasıl bulunduğu da ortaya çıktı. Olayın ardından yetkililerin tüm aile sağlığı merkezleri ve hastanelerin uyarıldığı, Esenler Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi görevlilerinin yeni doğan bebeği görünce yetkililere bildirdiği kaydedildi.



Hastanede güvenlik kamerası kayıtlarının incelediği sırada gelen ihbar üzerine, kuruma 200 metre uzaklıktaki Aile Sağlığı Merkezi'ne polis ekiplerinin gittiği ve bebeğin bulunduğu kaydedildi.



MERAK UYANDIRAN İDDİA


Bebeği kaçırdığı öne sürülen hemşire kıyafetli S.Y.'nin, bir gün önce de hastaneye geldiği, burada keşif yaptığı iddia edildi. Bugün tekrar servise gelen S.Y.'nin, bebeği işitme testine götürme bahanesiyle aldığı, ardından hemşire odasında üzerini değiştirerek hastaneden annesi Z.Y. ile çıktığı iddia edildi.



Saat 11.00'e kadar bekleyen anne Fatma Bozkurt ve refakatçi yakınları, bebeğin geri getirilmemesi üzerine durumu hemşirelere bildirdiği öğrenildi. Hemşireler de böyle bir testin söz konusu olmadığını belirtince, hastanede teyakkuza geçildi. İddiaya göre, bebeği kaçırdığı öne sürülen iki kadın, bebeği A.Ç'ye teslim etti.



3 KADIN DA EMNİYETTE


Düşük yaptığı öne sürülen A.Ç.'ye, bebeğin ailesinin olduğu hastanede ilk müdahalenin yapıldığı, ardından S.Y. ve Z.Y.'nin ardından emniyete götürüldüğü kaydedildi.




#çanakkale
#bebek
#bebek hırsızlığı
8 yıl önce