|

Helin'in acısını paylaştı

Başbakan Binali Yıldırım, Pendik’te silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Helin Palandöken’in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Yıldırım ağlayarak kendisine sarılan baba Nihat Palandöken’i teselli ederken gözyaşlarını tutamadı. Taziyede Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Kur'an okudu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 03:31 - 16/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Kızı Helin'i kaybeden acılı baba Nihat Palandöken, Başbakan Yıldırım'a sarılarak gözyaşı döktü.
Kızı Helin'i kaybeden acılı baba Nihat Palandöken, Başbakan Yıldırım'a sarılarak gözyaşı döktü.

Başbakan Binali Yıldırım, Pendik'te Amine Hatun Camisi'nin açılışını yaptı. Yıldırım, açılışta silahlı saldırıda hayatını kaybeden lise öğrencisi Helin Palandöken’in ailesine bağsağlığı dileyerek, "Pelin kızımız bir sapık tarafından vuruldu, hayatını kaybetti. Allah'tan rahmet diliyoruz, ailesine başsağlığı diliyoruz. Acılarını paylaşıyoruz" dedi.


TAZİYELERİNİ İLETTİ

Yıldırım, daha sonra Tuzla Aydınlı Mahallesi’ne geçerek Palandöken ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Yıldırım, baba Nihat Palandöken ile yakınları ve mahalle halkına başsağlığı dileklerini iletti.

ERBAŞ KUR'AN OKUDU

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Helin Palandöken için Kur'an okudu ve dualar etti. Taziye evindeki ziyarete, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı da katıldı.

#Pendik
#Helin Palandöken
#Binali Yıldırım
7 yıl önce