|

Hendek siyaseti çıkmaz bir sokak

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, hendek kazarak halkı bir bardak suya muhtaç edenlere destek veren siyasileri sert bir dille eleştirdi. Miroğlu, “Hendek kazıp halkı evinden çıkamaz hale getirmek, ekmeğe muhtaç etmek hiç kimsenin hakkı olmamalıdır. Hendek siyaseti çıkmaz bir sokaktır” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 7/12/2015 Pazartesi
Güncelleme: 02:58 - 7/12/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, “Hendek kazıp halkı evinden çıkamaz hale getirmek, ekmeğe ve bir bardak suya muhtaç etmek hiç kimsenin hakkı olmamalıdır” dedi. Türkiye Gençlik Vakfınca (TÜGVA) bir düğün salonunda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Miroğlu, bazı ilçelerde kazılan hendeklerin terör örgütü PKK'nın izlediği yeni bir strateji olduğunu söyledi.



HDP'LİNİN ÇOCUĞU NEDEN YOK


Miroğlu, katıldığı televizyon programında karşı karşıya geldiği HDP'li milletvekillerinin, sürekli partilerinin hendek kazılan ilçelerde aldıkları oy oranlarını dile getirdiğini aktardı. Vatandaşın önünden geçtiği slerin içerisine doldurulmuş bombaların izahı olmadığını dile getiren Miroğlu, şöyle konuştu: “Meclisteki milletvekillerinin hiç birisinin çocuğu neden o hendeklerin başında değil? Neden sadece yoksul Kürtler o hendeklerin başında? HDP'li arkadaşlarımızın çocukları travmasız büyümediler mi ki hiç birisinin çocuğunun dönüp, o hendeklere baktığı yok? Hendek siyaseti çıkmaz bir sokaktır.”


#Orhan Miroğlu
#Hendek
#Türkiye Gençlik Vakfı
8 yıl önce