|

Hesap cinayeti

Antalya’da eşi ve 2 arkadaşıyla yemek yediği restoranda hesaba itiraz eden taksi şoförü 28 yaşındaki Yahya Zağlı, restoran çalışanları tarafından dövülerek öldürüldü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:25 - 21/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Hesap cinayeti
​Hesap cinayeti

Antalya’nın Serik ilçesinde hesaba itiraz eden taksici dövülerek öldürüldü. İddiaya göre korkunç olay, 18 Ağustos’ta Belek Beach Park tesislerinde bulunan bir restoranda yaşandı. Eşi ve 2 arkadaşı ile yemek yiyen taksi şoförü Yahya Zağlı (28), 700 liralık hesaba itiraz edince restoran çalışanları ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine restoran çalışanları tarafından feci şekilde darbedilen Zağlı, başına ve vücuduna aldığı darbeler sonucu yere yığıldı. Başında ve kaburgalarında kırıklar oluştuğu tespit edilen Zağlı, kaldırıldığı hastanede can verdi. Zağlı’nın cenazesi, dün öğle namazını müteakip 300 civarında taksici esnafının katılımıyla Cumalı Mahalle Mezarlığı’na defnedildi.

KAFASINA SANDALYE İLE VURDULAR

Kavganın bir kısmına şahit olan Zağlı’nın taksici arkadaşı Veli Demir, “Bir anda saldırmaya başladılar. 15-20 kişiydiler. Arkadaşın kafasına sandalye ile vurdular, ne buldularsa fırlattılar. Ben ‘Vurmayın’ dememe rağmen adamların gözü dönmüştü. Ben de kulağımdan ve omzumdan yaralandım” dedi. Olayla ilgili işletme sahibi gözaltına alınırken, kavgaya karışan 4 kişi ise polis tarafından aranıyor.

#Antalya
#Yahya Zağlı
7 yıl önce