|

Hırsızın rahatlığı pes dedirtti

İstanbul Bağcılar'da bir gümüşçüye müşteri gibi gelen şüpheli, tezgah üzerinde bulunan cep telefonunu çaldı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken kişinin telefonu çalma anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Yeni Şafak
07:00 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 07:02 - 26/11/2014 Çarşamba
DHA

Olay, iki gün önce akşam saatlerinde Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi'nde bulunan Sezer Mahmut'a ait gümüşçü dükkanında meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi dükkana girip yanında bulunan gümüş takıları satmak istediğini belirtti. İşyeri sahibi Sezer Mahmut takıları incelemeye başladı; ardından da cep telefonunu tezgahın üzerine bıraktı.


Şüpheli ise kaşla göz arasında Mahmut ve iş yeri çalışanının dalgınlığından yararlanıp telefonu cebine attı. Dükkandaki güvenlik kamerasını da fark eden hırsızlık şüphelisi, buna rağmen içeride oyalanıp zaman zaman Sezer Mahmut ile sohbet etti.


ÇALAN TELEFONU MEŞGULE ALDI

Bu sırada şüphelinin tezgah üzerinden alıp cebine koyduğu telefon ard arda iki sefer çaldı. Hırsızlık şüphelisi ise büyük bir rahatlıkla cebinden cep telefonunu çıkarıp meşgule aldı.

Hırsızlık anı ve bu ilginç anlar, iş yerinde bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


"ÇALAN KENDİ TELEFONU SANDIM; MEĞER BENİM TELEFONUMMUŞ"

İşyeri sahibi Mahmut, "Bir anlık dalgınlık diyelim buna. Müşteri olarak girdi, gümüş bozdurmak için. Akabinde de gümüşlerin ayarına bakarken telefonumu tezgahımızın üzerine bırakmıştım. Telefon çaldı. Kendi telefonu zannettim; meğer telefon benim telefonummuş. Gittikten sonra farkına vardım. Giden telefon önemli değil, önemli olan böyle hadiselerin tekrarlanmaması. Hırsızın bulunması için polise başvuracağım" dedi.

 
#hırsız
#soygun
#gümüş
#hırsızlık
9 yıl önce