|

Holigan vahşeti

İzmit’te Altay deplasmanına gitmek için toplanan Kocaelispor taraftarları arasında çıkan kavga kanlı bitti. Holiganların boğazına bıçak sapladığı Serhat Boz feci şekilde can verirken, 3 taraftar da yaralandı.

Yeni Şafak
04:00 - 20/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 01:56 - 20/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Holigan vahşeti
Holigan vahşeti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Kocaelisporlu taraftarlar arasına sızan holiganların çıkardığı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. İzmir'de dün oynanan Altay-Kocaelispor maçına otobüslerle gitmek için Perşembe Pazarı Alanı'nda sabahın erken saatlerinde bir araya gelen gruplar arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.





BOĞAZI KESİLDİ


Kavgada holiganlar, Serhat Boz'un (27) boğazına bıçak saplarken, Hakan Kaptan (27), Okan Örten (25) ve Erol Ali Örçen'i de bıçakla yaraladı. Maça gitmeye hazırlanan taraftarların ihbarının ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı taraftarlar, 112 Acil Servis ekiplerince çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan Serhat Boz, yapılan bütün tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar ise tedavi altına alındı. Polis, kavgaya karışan holiganların yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.



#Kocaeli
#İzmit
#Holigan
7 yıl önce