|

Hükümlüler okul temizliği yaptı

Erzincan Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan 10 hükümlü, yarıyıl tatilinde okullarda temizlik yaptı. Gönüllü hükümlüler, pırıl pırıl yaptıkları 9 okulu ikinci yarıyıla hazır hale getirdi. İl Milli Eğitim Müdür Aziz Gün, "Hükümlülere eğitime verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni Şafak
11:59 - 5/02/2016 Cuma
Güncelleme: 10:04 - 5/02/2016 Cuma
DHA

Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlüleri rehabilite etmek, halktan soyutlamamak ve topluma entegrasyonunu sağlamak amacı ile 6 ay önce bir dizi uygulama hayata geçirildi. Hükümlüleri futbol maçları ve sinema gibi etkinliklere götürerek toplumla kaynaşmalarını sağlayan cezaevi yönetimi, yarıyıl tatili nedeniyle eğitime temizlik konusunda destek verdi.



Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan hükümlüler, gönüllülük esasına bağlı olarak cezaevi personeli gözetiminde yarıyıl tatili süresince Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 9 okulda temizlik çalışması yaptı. Okulların bahçelerindeki karı küreyen, sınıfların sıra ve koridorlarını temizleyen hükümlüler, temizlik çalışması yaptıkları okulları ikinci yarıyıla hazır hale getirdi.



İl Milli Eğitim Müdür Aziz Gün okulların ikinci yarıyıla temiz olarak girmesinde katkı sağlayan hükümlülere verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.



#Erzincan
#Açık Ceza İnfaz Kurumu
#hükümlü
#okul
#temizliği
#yaptı
8 yıl önce