|

İçi sıvı dolu variller bulundu

Sakarya açıklarında can kurtaran ekipleri içi su dolu variller buldu. İlk belirlemelere göre sağlık açısından sorun oluşturmadığı tespit edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/08/2017 Salı
Güncelleme: 02:12 - 1/08/2017 Salı
Yeni Şafak
İçi sıvı dolu variller bulundu
İçi sıvı dolu variller bulundu

Sakarya'nın Karadeniz sahilindeki ilçesi Karasu açıklarında can kurtaran ekipleri tarafından içi sıvı dolu variller bulundu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Orhan Arancı, Karadeniz açıklarında cankurtaran ekiplerinin görüş açısına birkaç varilin girdiğini ve hemen müdahalede bulunduklarını ifade eden Arancı, içi sıvı dolu varillerin ekipler tarafından tehlike oluşturmaması için kıyıya alındığını, ilgili birimlerin incelemelerde bulunmaları için muhafaza altında tutulduğunu aktardı.

MUHAFAZA ALTINA ALINDI

Arancı, şunları kaydetti: "Denizde bulunan varillerden kıyıya yaklaşanlarını ekiplerimiz, kontrollü bir şekilde muhafaza altına alıyor. Denizden çıkan ilk varilin içi sıvı doluydu. İlk incelemelerde varillerin bir sağlık sorunu oluşturmadığı saptandı. Konu ile ilgili gerekli incelemelerin yapılması için Sahil Güvenlik Komutanlığı ile de irtibat halindeyiz"

#Sakarya
7 yıl önce