|

İfade verdiler

Yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik başlatılan operasyon genişliyor. Soruşturma kapsamında milli futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Şen ile teknik direktör Tayfur Havutçu’nun ifadeleri alındı

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/05/2017 Cuma
Güncelleme: 01:48 - 26/05/2017 Cuma
Yeni Şafak
Volkan Şen ve Emre Belözoğlu
Volkan Şen ve Emre Belözoğlu

İstanbul’da, lüks araçların yasa dışı yollarla yurda getirilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, teknik direktör Tayfur Havutçu ile milli futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Şen ifade verdi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, teknik direktör Havutçu ile Medipol Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu ve Fenerbahçel futbolcu Volkan Şen İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na çağrıldı. Bilgi sahibi olarak ifadelerine başvurulan Belözoğlu, Havutçu ve Şen, daha sonra komutanlıktan ayrıldı.

ÇETEDEN ARAÇ ALMAMIŞLAR

Çete üyesi olduğu öne sürülen kişilerin telefon tapelerinde Belözoğlu, Şen ve Havutçu’ya lüks araç satmayı teklif ettikleri ancak futbolcuların bu araçları satın almadıkları öğrenildi. Savcılıkça 21 lüks araca el konulurken, N.E.’nin çete lideri olduğu iddiasıyla gözaltına alındığı ve işlemlerinin jandarmada devam ettiği bildirildi. Lüks araçların yasa dışı yollarla yurda getirilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, 101 şüpheliden 46’sı hakkında gözaltı, aralarında Fenerbahçeli milli futbolcu Ozan Tufan’ın da yer aldığı 55’i hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Ozan Tufan, jandarma tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

#Emre Belözoğlu
#Volkan Şen
#Soruşturma
7 yıl önce