|

İhbar üzerine polis depoya baskın düzenledi

Adana'da vatandaşların ihbarı üzerine bir depoya baskın düzenleyen polis ekipleri, variller içerisinde kimyasal madde ele geçirdi. Kuyumcu atölyeleri ile tarımsal alanda kullanıldığı kaydedilen kimyasal maddeler incelemeye alındı.

Yeni Şafak
11:42 - 2/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:49 - 2/02/2017 Perşembe
DHA
Kimyasal maddelerden numune alan polis ekipleri, araştırma sonuçları gelinceye kadar depoyu mühürledi.
Kimyasal maddelerden numune alan polis ekipleri, araştırma sonuçları gelinceye kadar depoyu mühürledi.

Merkez Seyhan İlçesi Sucuzade Mahallesi'nde depo olarak kullanılan bir binadan çıkartılan variller içerisindeki kimyasal maddelerin kamyonete yüklendiği bilgisini alan Asayiş ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, baskın düzenledi. Zırhlı araçlarla sokağın giriş ve çıkışlarını kapatan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, varillerin taşınmasını durdurdu.


Depodaki varillerde kuyumcu atölyeleri ile tarımsal alanda kullanılan asit olduğunu belirten adı açıklanmayan depo sahibi, "Depo kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılacağı için içerideki malzemeleri taşımak zorunda kaldık. Varillerde tarım ve kuyumculuk sektöründe kullanılan asitler var" dedi.


Satışı ve bulundurulması ruhsat gerektiren kimyasal maddelerden numune alan polis, incelemek üzere Kriminal Laboratuvarı'na gönderirken, araştırma sonuçları gelinceye kadar da depoyu mühürledi.


#Adana
#Kimyasal
#Seyhan
7 yıl önce