|

İHH Ramazan'a hazır

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Merkezi tarafından Adıyaman'a 800 koli Ramazan kumanyası gönderildi. 6 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı için İHH ihtiyaç sahibi ailelere kumanyalarını göndermek üzere hazırladı. Kumanyaların içinde erzak bulunuyor.

Yeni Şafak
09:30 - 28/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 09:34 - 28/05/2016 Cumartesi
IHA
İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Adıyaman'a gönderilmek üzere 800 koli yola çıktı.
İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Adıyaman'a gönderilmek üzere 800 koli yola çıktı.

İHH Genel merkezi tarafından ilk etapta 400, ikinci etapta 400 olmak üzere 800 adet Ramazan kumanyası Adıyaman'a dağıtılmak üzere gönderdi. 6 Haziran tarihinde başlayacak olan Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere kumanyalar ulaştırılacak. Gönderilen kumanyalar İHH'nın depolarına yerleştirildi.



İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş, temel gıda malzemelerinden oluşan kumanyaların dağıtılmaya başlayacağını belirterek, “Genel Merkezimiz tarafından bu yıl 800 paket Ramazan kumanyası gönderildi. Gönderilen kumanyalarda çay, şeker, tuz, pirinç, bulgur, salça, kahvaltılık malzemeler gibi temel gıda malzemeleri bulunuyor. Özellikle yetim çocuklarımızın ailelerine, ihtiyaç sahibi Adıyamanlı vatandaşlara ve Suriyeli mülteci kardeşlerimize bu kumanyalar dağıtılacak.Tabi biz İHH Adıyaman Şubesi olarak Ramazan boyunca bu 800 paketin dışında kendi imkanlarımızla paketler hazırlayacağız. Toplamda 2 bin paket kumanyayı dağıtmayı planlıyoruz" diye konuştu.

#İHH
#İnsani Yardım Vakfı
8 yıl önce