|

İki arkadaşın Erdoğan ile ağlatan mektuplaşması

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup gönderen iki arkadaş, yeni bir mektup gönderdi. İlk mektuptan sonra Erdoğan'ın kendilerini aradığını ve ağlattığını belirten mektup sahipleri, "Allah hedeflerinizi tamamlamanızı nasip etsin. Ömrünüz yetmeyecekse bizim ömrümüzden versin" diyerek dua etti.

Yeni Şafak
16:32 - 6/12/2016 Salı
Güncelleme: 17:07 - 6/12/2016 Salı
Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ikinci kez mektup gönderen arkadaşların, duygulandıran ifadeler kullandı. İlk mektuptan sonra Erdoğan'ın aradığı arkadaşlar, ikinci mektuplarında, "Bizi aradığınızda ağladık, çok mutlu olduk" dedi. İki arkadaştan gelen mektubu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank paylaştı. Mektupta şu ifadeler yer aldı:



  • "Öncelikli şükranlarımızı arz ederiz arkadaşımla. Bu mektuptan önce yazdığımız mektubu okuyup bize bizzat dönüş yaptığınız için Allah razı olsun.
  • Sayın Reis-i Cumhurumuz; sizi çok seviyor ve çok değer veriyoruz. Diğer mektubumuzda yazdığımız gibi sizi öz babamız kadar çok seviyoruz.
    Allah'ım size hayırlı, uzun ömür versin. Hizmetlerinizi, hedeflerinizi tamamlamanızı nasip etsin. Ülkemizin, insanlığın ve İslam aleminin size ihtiyacı var.
    Allah korusun buna ömrünüz vefa etmeyecekse ve bizim ömrümüz varsa Rabb'im bizim ömrümüzü size versin. Ömrümüz sizin gibi Türkiye'mize yararlı bir lidere feda olsun. İnsan birkaç dakikada bir hissi derinden hisseder mi?
    Biz siz bizi aradığınızda; ağladık, hüzünlendik ve çok mutlu olduk bize değer verip bizi aradığınız için.
    "








#Recep Tayyip Erdoğan
#Mektup
7 yıl önce