|

İki kızı öldürülen acılı anne o anları anlattı

Kağıthane'de, damadı Kamil Emre Güvener tarafından iki kızı öldürülen acılı anne Melahat Demir gözyaşları içinde o anları anlattı. Kızının eşiyle boşanma davasının sürdüğünü belirten anne Demir, "Kızımın 'Ne demek istiyorsun sen' dediğini duydum. Sonra takır takır sesler gelmeye başladı" diye konuştu. Öte yandan Güvener'in dizi müzikleri yaptığı öğrenildi.

Yeni Şafak
14:38 - 15/09/2017 Cuma
Güncelleme: 14:46 - 15/09/2017 Cuma
IHA
Katil zanlısı eşini ve baldızını öldürdü.
Katil zanlısı eşini ve baldızını öldürdü.

Kağıthane'de bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşini ve baldızını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.

Alınan bilgiye göre, K.E.G. (22), bir yıl önce evlendiği ve boşanma aşamasında olduğu eşi Zerrin Demir G. (22) ile konuşmak için, eşinin annesi Melahat Demir'in Talatpaşa Mahallesi Dişçi Sokak'taki evine geldi.

Konuşma sırasında çiftin arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, K.E.G. eşi Zerrin Demir G. ile Betül Demir'e silahla ateş ettikten sonra, aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

O sırada odada bulunmayan anne Melahat Demir, silah seslerini duyunca içeri girdi. Kızlarını ve damadını kanlar içerisinde yerde gören Demir, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Zerrin Demir G. ile Betül Demir, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan K.E.G'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

  • Annesi o anları anlattı
  • Cinayet sırasında evde bulunan anne Demir yaşananları anlattı. Kızı ile damadının boşanma davasının sürdüğünü belirten anne Demir, "Mahkememiz ertelendi. 'Tekrar beraber olalım' diye geldi. İkimiz dışarı çıkmıştık Betül ile birlikte. Geldikten sonra damat gelmiş. 'Hoş gelmiş' dedim. Lavaboya gittim. Lavaboda büyük kızımın 'Ne demek istiyorsun sen' dediğini duydum. Sonra takır takır sesler gelmeye başladı. Sandalyeyi yere vuruyor zannettim. Çıktım baktım ki kapı ardına kadar açık. Öbür tarafa baktım iki kızım koyun koyuna " diye konuştu.

Dizi müzikleri yapıyordu

Kağıthane'de eşi ve baldızını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Kamil Emre Güvener'in dizi müzikleri yaptığı öğrenildi.

Güvener, başrolünde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun oynadığı "
Fatih Harbiye
" isimli dizinin müziklerini yapmıştı. Güvener'in “Aşk bir güneş” ve “
Güneşle ay gibi
” isimli şarkıları dizinin beğenilen şarkıları arasında yerini almıştı.

Karısını ve baldızını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Güvener'in ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sürüyor.


#Cinayet
#İstanbul
7 yıl önce