|

İki lider süreci planladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM İklim Değişikliği Zirvesi çıkışında Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile gerçekleştirdiği görüşmenin verimli geçtiğini ifade ederek, "Bundan sonraki sürece yönelik atacağımız adımları şöyle bir planladık" dedi.

Yeni Şafak
19:42 - 30/11/2015 Pazartesi
Güncelleme: 17:45 - 30/11/2015 Pazartesi
IHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris'te gerçekleştirilen BM İklim Değişikliği Zirvesi'nde Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile gerçekleştirdiği görüşmenin verimli olduğunu ifade ederek, “Olumlu bir gelişme oldu. Bundan sonraki sürece yönelik atacağımız adımları şöyle bir planladık. Dün Ahmet Bey'in Avrupa Birliği'ndeki görüşmelerini yine kendileriyle değerlendirmesini yaptık. Güzel bir görüşmeydi” dedi.



Erdoğan, Hollande ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in gerçekleştirdiği görüşmenin gündeme gelip gelmediği sorusuna, “Bunların hepsini görüştük. O da bütün temennilerini ve şu anda bölgedeki bölücü terör örgütüne yönelik, DEAŞ terör örgütüne yönelik müşterek koalisyon güçleri için neler yapabiliriz bunları da görüşme imkanımız oldu” yanıtını verdi.

#​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande
#görüşme
8 yıl önce