|

İlk kar tatili

Doğu bölgelerinde etkili olan kar yağışı yerini buzlanma ve dona bıraktı.Ağrı ve Iğdır’da olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 00:19 - 3/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Türkiye'nin doğu illerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Ağrı'nın Diyadin ilçesinde kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve köylerinde eğitime dün bir gün süreyle ara verildi. Iğdır'da da kar yağışı sebebiyle bazı okullara bir gün süreyle ara verildi. Kervansaray, Alibeyköy ve Gürpınar ilk ve orta okulu, Güngörmez, Mezra, Taşlıca, Harmandöven, Pınarbaşı ve Kızılkule ilkokullarında dün eğitim verilemedi.



Doğu Anadolu'da gece en düşük hava sıcaklığı Tunceli ve Erzincan'da 2, Iğdır'da 3, diğer illerde sıfırın altında olmak üzere, Ağrı'da 3, Erzurum'da 5, Ardahan'da 6, Kars'ta 10 derece ölçüldü. Günün en yüksek sıcaklığı ise Kars ve Ardahan'da sıfır, Erzurum'da 3, Ağrı'da 4, Iğdır'da 5, Erzincan'da 7, Tunceli'de 9 derece olacak. Kar kalınlıkları da Ağrı'da 25, Kars'ta 6, Erzurum'da 7 santimetre olarak be lirlendi. Meteoroloji vatandaşlardan tedbirli olunmasını istedi.

#Kar Tatili
#Ağrı
#Iğdır
7 yıl önce