|

İnceöz Yeni Şafak'a yapılan saldırıyı kınadı

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yönelik saldırıları kınadı. İnceöz, "Anlıyoruz ki yaptıkları yayınlarla terörün karşısında duran ve bundan taviz vermeyen yayın politikalarından birileri rahatsız olmuş, basının sesini kısmak amacıyla bu saldırılar gerçekleştirilmiş. Bilsinler ki bu ve bunun gibi saldırılar özgür basını susturmaz, sesinin çok daha gür çıkmasını sağlar" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
18:43 - 11/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 19:09 - 11/02/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Gündem
Gündem

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yönelik saldırıları kınadı ve basın özgürlüğüne vurgu yaptı.



"Bu saldırılar özgür basının sesinin gür çıkmasını sağlar"


Yenişafak ve Yeni Akit gazetelerine yönelik olarak gerçekleştirilen saldırı ile ilgili de açıklama yapan AK Part Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Milli iradenin sözcüsü Yeni Akit ve Yeni Şafak gazetelerine yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen saldırıları kınıyorum. Anlıyoruz ki yaptıkları yayınlarla terörün karşısında duran ve bundan taviz vermeyen yayın politikalarından birileri rahatsız olmuş, basının sesini kısmak amacıyla bu saldırılar gerçekleştirilmiş. Bilsinler ki bu ve bunun gibi saldırılar özgür basını susturmaz, sesinin çok daha gür çıkmasını sağlar. Saldırıya uğrayan basın kuruluşlarımızın yöneticilerine ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.









#AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz
#yeni şafaka saldırı
8 yıl önce