|

İntihar eylemcisiyle selfie!

Boğaziçi Köprüsü''ne çıkan bir şahıs, kendisini korkuluklardan aşağıya bırakarak intihar etti. Bir trafik polisinin intihar teşebbüsünde bulunan şahıs ile köprü korkuluklarında yaptığı selfie ise sosyal medyada büyük tepki çekti.

İha
00:00 - 1/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 09:08 - 1/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
İntihar eylemcisiyle selfie!
İntihar eylemcisiyle selfie!

Olay, sabah saatlerinde Boğaziçi Köprüsü''nde meydana geldi. Sadrettin Şaşkın (35) isimli şahıs Boğaziçi Köprüsü''nün korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Şaşkın, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Yaklaşık 3 saat süren ikna çabalarına rağmen Şaşkın kendisini korkuluklardan aşağıya bıraktı.

Şahsın atlaması üzerine deniz polisi, Şaşkın''ı Ortaköy İskelesi''nden çıkardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Şaşkın''a müdahale ederek hayata döndürmeye çalıştı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen şahıs hayatını kaybetti. İntihar nedeni ile köprüde uzun araç kuyruğu oluşurken, Şaşkın''ı ikna etmeye çalışan polislerden birinin köprü korkuluklarında selfie yapıp Twitter''da paylaşması ise dikkat çekti.

Şaşkın''ın ailevi sorunları olduğu ve maddi sıkıntılardan dolayı intihar ettiği iddia edilirken, daha önce 2 kez intihar girişiminde bulunduğu da öğrenildi.

10 yıl önce