|

İstanbul'da birçok ilçesinde su kesintisi yapılacak

İSKİ'den İstanbul için su kesintisi uyarısı yapıldı. Dudullu Terfi Merkezi'ndeki çalışmalar nedeniyle İstanbul'un Asya ve Avrupa yakalarının çeşitli bölgelerinde su kesintisine gidilecek.

Yeni Şafak
23:00 - 18/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:30 - 19/10/2017 Perşembe
AA
İstanbul'da 8 saatlik süre ile su kesintisi yapılacak.
İstanbul'da 8 saatlik süre ile su kesintisi yapılacak.

İSKİ tarafından yapılan açıklamada, Dudullu Terfi Merkezi’nde, yeni deponun devreye alınması ve terfi merkezi mekanik aksamı montaj çalışmaları nedeniyle İstanbul’da birçok ilçede 8 saatlik su kesintisinin yapılacağı belirtildi.

Dudullu Terfi Merkezi
'nde yeni deponun devreye alınması ve terfi merkezi mekanik aksamı montaj çalışmaları nedeniyle
dün gece 23.00'den itibaren 8 saat
süreyle
İstanbul'un Asya ve Avrupa yakalarının bazı bölgelerine su verilemeyecek.

4 ilçesinin tamamında su kesintisi olacak

  • İSKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, su kesintisi
    Üsküdar,
    Çekmeköy, Zeytinburnu
    ve
    Fatih
    ilçesinin tamamında uygulanacak.
Ataşehir
'in Yeni Çamlıca, Mevlana, Mimar Sinan, Yenişehir, Kayışdağı, İnönü, Ferhatpaşa ve Atatürk mahallelerin tamamı ve Küçükbakkalköy Mahallesi'nin bir kısmı su alamayacak.
Maltepe
'nin Fındıklı Mahallesi,
Ümraniye
ilçesinin Hekimbaşı, Topağacı, Dumlupınar, Kazımkarabekir, İnkılap, Elmalıkent, Saray, Tantavi, Atatürk, Yamanevler, Namık Kemal, İstiklal, Atakent, Armağanevler, Esenevler ve Site mahalleleri,
Kadıköy
'ün Osmanağa, Caferağa, Rasimpaşa, Zühtüpaşa, Hasanpaşa, Fikirtepe, Acıbadem ve Koşuyolu mahalleleri,
Beykoz
'un Baklacı, Yavuz Selim, Çiftlik, Çengeldere, Fatih, Rüzgarlıbahçe, Kavacık, Çubuklu, Soğuksu, Gümüşsuyu, Çiğdem, Acarlar, Zerzevatçı, Elmalı, Örnek ve Yeni mahalleleri,
Sancaktepe
'nin Meclis, İnönü, Atatürk, Yenidoğan, Safa, Yunus Emre, Mevlana, Emek, Sarıgazi, Kemal Türkler ve Merve mahallelerinde su kesintisi uygulanacak.
Beyoğlu
'nda Arapcami, Emekyemez, Bereketzade, Müeyyetzade, Şahkulu, Kemankeş Karamustafapaşa, Hacı Mimi, Evliya Çelebi, Asmalımescit, Tomtom, Firuzağa, Kuloğlu, Kılıç Ali Paşa, Cihangir, Pürtelaş Hasan Efendi, Ömer Avni ve Gümüşsuyu mahalleleri,
Beşiktaş
'ın Vişnezade, Sinanpaşa, Türkali, Cihannuma, Abbasağa, Yıldız, Mecidiye, Ortaköy, Kuruçeşme, Arnavutköy ve Bebek mahalleleri,
Sarıyer
'in Rumelihisarı, Baltalimanı, Emirgan, İstinye, Yeniköy, Tarabya, Kireçburnu, Cumhuriyet, Çayırbaşı, Büyükdere, Sarıyer Merkez, Yenimahalle ve Rumeli Kavağı mahalleleri su alamayacak.

Ümraniye'de su kesinti 16 saat sürecek

Ümraniye
'nin İMES ve KADOSAN sanayi siteleri, Fatih Sultan Mehmet, Çakmak, Çamlık, Ihlamurkuyu, Tepeüstü, Tatlısu, Mehmet Akif, Altınşehir, Cemil Meriç, Parseller, Huzur, Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Şerifali, Necip Fazıl, Esenşehir, Esenkent ve Madenler mahallelerinde ise 23.00'den itibaren 16 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.
#İstanbul
#Sarıyer
#Beşiktaş
#Zeytinburnu
6 yıl önce