|

'İspat etmezsen sokakta gezme'

Adalet Bakanı Bozdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, ‘Berberoğlu yargılanırken cezaevinde odası hazırdı’ iddiasına sert tepki gösterdi. Bozdağ, “Vatandaşı tahrik etmek için yapılan bir iftira. İspat etmezsen o zaman ‘Namuslu, şerefli bir adamım’ diye toplumun içinde gezme” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/06/2017 Salı
Güncelleme: 01:44 - 27/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ

Ramazan Bayramı’nı memleketi Yozgat’ta geçiren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aydıncık İlçe Meydanı’nda vatandaşlarla bayramlaştı.

Burada konuşan Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu yargılanırken Maltepe Cezaevi’nde odasının hazırlandığı iddiasına değindi. Kılıçdaroğlu’nun sürekli yalan söylediğini ifade eden Bozdağ, “Sayın Kılıçdaroğlu, milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyorsun. Yalanı söylerken de yüzün kızarmıyor. Bu, açık bir yalan, daha da ötesi çok açık bir iftira. Vatandaşı tahrik etmek için yapılan bir iftira” dedi.

BÜYÜK BİR İFTİRA

Bozdağ, “Bu dediğin iftirayı ispat etmezsen o zaman ‘Namuslu, şerefli bir adamım’ diye toplumun içinde gezme. İspat et, o zaman gereğini yapalım ama yalanlarla bu milletin aklını karıştırma. Kimin hangi cezaevine konulacağına Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü yasalarla yetkilendirilmiştir" diye konuştu.

#Bekir Bozdağ
#Yozgat
7 yıl önce
default-profile-img