|

İşsiz koca cinneti

Edirne’de psikolojik sorunları olan işsiz koca Gökhan Ferit Gül, evde uyuyan eşi Ersel Gül’ü öldürdükten sonra köy meydanında kendisini vurdu. Ağır yaralanan koca hastaneye kaldırıldı

Yeni Şafak
04:00 - 4/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 23:00 - 3/05/2015 Pazar
Diğer

Edirne'nin Keşan ilçesinde cinnet geçiren koca, eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihara yeltendi. Olay, önceki gece Pırnarköy'deki tek katlı bir evde meydana geldi. Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören işsiz Gökhan Ferit Gül (32), uyuyan eşi Ersel Gül'ü av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Çılgın koca, daha sonra kapısını kırarak içeri girdiği bitişik evdeki yatağında uyuyan ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi oğluna ateş etti. Ancak çocuğuna kurşun isabet ettiremedi.


TÜFEĞİ ALAMADILAR

Silah sesine uyanan babası 61 yaşındaki Cumazi Gül, boğuşarak oğlunun elindeki tüfeği almak istedi. Ancak başarılı olamadı. Babasının elinden kurtulan Gül, evden çıkarak çevreye rastgele ateş etmeye başladı. Cumazi Gül de torununu evden uzaklaştırarak komşularının evine sakladı. Köy meydanına giden Gökhan Ferit Gül, burada tüfekle başına bir el ateş etti. İhbar üzerine köye gelen sağlık ekipleri, Ersel Gül'ün öldüğünü belirledi.


ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞ

Ağır yaralanan Gökhan Ferit Gül ise ambulansla kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı. Olayı öğrenerek eve koşan Gül ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi. Gökhan Ferit Gül'ün, ailesini daha önce ölümle tehdit ettiği öne sürüldü. Ölüm tehdidi nedeniyle bir aydır ailesinin Uzunköprü ilçesindeki evinde yaşayan Ersel Gül'ün, kısa süre önce oğlu ile Pırnarköy'deki evine döndüğü öğrenildi.



#Edirne
#Gökhan Ferit Gül
#Ersel Gül
9 yıl önce