|

İstanbul'da hindi vahşeti

Yılbaşı öncesi Halkalı'da kurulan hindi pazarında yaşanan vahşete zabıta engel oldu. Hindilere kesim sırasında adeta işkence yapan havyan satıcıları kameralara yansıdı. Zabıta ekiplerince hayvan satıcılarına para cezası kesildi.

Yeni Şafak
16:43 - 29/12/2015 Salı
Güncelleme: 14:45 - 29/12/2015 Salı
IHA

Yaklaşan yılbaşı nedeniyle Halkalı'da bir hindi pazarında yaşananlar görenleri dehşete düşürdü. Hindi pazarında yaşanan izinsiz kesimler hayvanlara eziyete dönüştü. Kameralara da yansıyan görüntülerde izinsiz kesim yapan kişilerin hindilere adeta işkence ettiği görüldü. Dehşet görüntülerinde izinsiz kişiler, boş arazide hindileri kesmeye başlıyor. Bu sırada kafası kesilen bazı hindiler can çekişerek boş arazide kaçmaya çalışıyor. Hindilerin bacaklarından tutan satıcılar, henüz can çekişen hayvanları içi kaynar su dolu tüy yolma makinelerine atıyorlar. Yaşanan bu dehşet dolu anlara orada bulunan küçük çocuklar da tanıklık ediyor.


Bu görüntülerden sonra ihbar üzerine olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, satıcı ve kesim yapan kişiler idari para cezası kesti. Bazı kesim yapan kişilerin zabıtayı görmesiyle olay yerinden kaçtıkları da görüldü.





#hindi
#istanbul
#vahşet
8 yıl önce