|

İstanbul'da rehine krizi

İstanbul Büyükçekmece'de silahlı bir saldırgan, alacaklısı olduğunu iddia ettiği iş kadınının villasını bastı. Kadını ve kızını rehin alan saldırgan, özel harekat ekiplerince etkisiz hale getirdi.

Yeni Şafak
11:54 - 2/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:26 - 2/05/2016 Pazartesi
IHA
Büyükçekmece'de silahlı bir saldırgan, 2 kişiyi rehin aldı.
Büyükçekmece'de silahlı bir saldırgan, 2 kişiyi rehin aldı.

İstanbul Büyükçekmece'de rehine krizi yaşandı. Kapıyı kırarak villaya giren özel harekat ekipleri, silahlı saldırganı etkisiz hale getirdi.



Yüzü maskeli silahlı bir saldırgan, yüklü miktarda alacaklısı olduğunu iddia ettiği iş kadını N.Y.'nin BüyükçekmeceTurgut Özal Bulvarı'ndaki villasına geldi. Villaya giren silahlı saldırgan, N.Y. ve kızını rehin aldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, rehin aldığı kadın ile birlikte cama çıkan saldırgan ile iletişim kurmaya çalıştı. Polisin saldırganı ikna çabaları henüz sonuç vermezken, olay yerine operasyon ihtimaline karşı özel harekat timleri de sevk edildi.



Etkisiz hale getirildi


Özel harekat ekiplerince etkisiz hale getirilen silahlı saldırgan, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Kurtarılan rehine N.Y. ise sağlık kontrolü için ambulansla hastaneye götürüldü.





#Büyükçekmece
#İstanbul
#Rehine
8 yıl önce