|

İstanbul’da yarın bu yollara dikkat

İstanbul'da yarın Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak olan İstanbulspor A.Ş.-Altınordu A.Ş. TFF 1. Lig futbol müsabakası nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Pazar günü de, Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da saat oynanacak olan Fenerbahçe Doğuş-Gaziantep Basketbol Banvit Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi müsabakası nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Yeni Şafak
16:59 - 20/10/2017 Cuma
Güncelleme: 17:08 - 20/10/2017 Cuma
IHA
Arşiv
Arşiv

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 13.00'de oynanacak olan İstanbulspor A.Ş.-Altınordu A.Ş. TFF 1. Lig futbol müsabakası nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 13.00’de oynanacak olan İstanbulspor A.Ş. - Altınordu A.Ş. TFF 1. Lig futbol müsabakası ile ilgili alınan emniyet tedbirleri kapsamında yarın saat 10.00’dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

  • Trafiğe kapatılacak yollar şöyle:
  • "Neva Sokak girişi, Refik Saydam Caddesi Stat üstü yan yola giriş, Refik Saydam Caddesi ile Tepebaşı Caddesi kesişimi."

İstanbul'da pazar günü de bazı yollar kapatılacak

Ataşehir ilçesinde bulunan Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da saat 15.15'de oynanacak olan Fenerbahçe Doğuş-Gaziantep Basketbol Banvit Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi müsabakası nedeniyle pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ataşehir ilçesinde bulunan Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da saat 15.15’de oynanacak olan Fenerbahçe Doğuş - Gaziantep Basketbol Banvit Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi müsabakası nedeniyle 22.10.2017 Pazar günü saat 13.00’den itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

  • Trafiğe kapatılacak yollar şöyle:
  • "Ihlamur Sokağın (Halk Caddesi dönel kavşağından Sarı Mimoza Sokak kavşağına kadar olan kısım), Sarı Mimoza Sokak, Leyla Sokak, Halk Caddesi-Ihlamur Sokak arası trafiğe kapatılacaktır. Halk Caddesinden gelen trafik akımı Çiğdem Sokak, Fesleğen Sokak ve Atatürk Sokak istikametine, Sarı Mimoza Sokaktan gelen trafik akımı ise Açelya Sokak ve Fulya Sokak istikametine yönlendirilecektir."

#İstanbul
#Fenerbaçe
#Kasımpaşa
6 yıl önce