|

İşte 3 Rus IŞİD üyesinin kaldığı ev

Antalya'da düzenlenen operasyonda IŞİD militanı oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan Rus uyruklu 3 kişinin, genellikle ailelerin yaşadığı kent merkezi dışında gözlerden uzakta bir binada kiraladıkları evde kaldıkları öğrenildi.

Yeni Şafak
19:48 - 13/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:58 - 13/01/2016 Çarşamba
IHA

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Döşemealtı ilçesindeki 2 bloklu bir binaya terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda Rus uyruklu 3 kişi gözaltına alındı. Zanlıların herhangi bir zorluk çıkarmadan ekip otolarına bindikleri belirtildi.



Gözaltına alınan K.B., Z.K. ve A.S. sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, evde yapılan aramada, çok sayıda örgütsel doküman ve CD'nin ele geçirildiği bildirildi. Zanlıların Döşemealtı ilçesinin tenha bir alanında yer alan iki lüks binada kaldıkları öğrenildi. Zanlıların bulunduğu binalarda genellikle ailelerin ikamet ettiği ve kalanların çevre komşularla çok fazla diyaloglarının bulunmadığı kaydedildi. Zanlıların binada yaşayanlar tarafından çok fazla tanınmadığı öğrenilirken ağırlıklı olarak yabancı plakalı araçların gelip gittiği bildirildi.



#antalya
#IŞİD
#TEM
#döşemealtı
8 yıl önce