|

İYİ Partili Koray Aydın’dan Çıray’a sert sözler: Yalancı ve etkisiz elemansın

İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, parti içi muhalif isimlerden Aytun Çıray’a yönelik sert açıklamalarda bulundu. Çıray’ın ‘liste krizi’ konusunda kendisini suçlamasına cevap veren Aydın, “Diyor ki ‘Koray Aydın oyun kurdu’ işim yok da bir de seninle mi uğraşacağım? Senin için oyun kurmama gerek yok, etkisiz elemansın ve yalan konuşuyorsun" dedi.

11:04 - 23/10/2020 Cuma
Güncelleme: 11:10 - 23/10/2020 Cuma
Diğer
Koray Aydın
Koray Aydın

İYİ Parti içinde önce ‘oy verilmeyecekler’ listesi, ardından Ümit Özdağ’ın açıklamaları ve son olarak da Meral Akşener’in “Partiye operasyon yapılıyor” sözleriyle başlayan tartışmalar sürüyor. Son olarak Habertürk’ten Muharrem Sarıkaya’ya konuşan İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, parti içi muhalif isimlerden olan İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a sert sözler söyledi.

"Medya üzerinden siyasal zemin hazırlıyor"

Çıray’ı medya üzerinden siyasal zemin hazırlamakla suçlayan Aydın, “
Aytun’cuğum sen bu kongreyi nasıl alacaktın? Partideki odana gelmezsin, seçildiğin günden beri İzmir’deki seçim bölgesindeki ilçelere dahi gitmedin. Kimsenin telefonuna çıkmıyorsun. “Bu delege bunları biliyor, görüyor. Sonra diyor ki ‘Koray Aydın oyun kurdu’; işim yok da bir de seninle mi uğraşacağım? Seni tanıyorum zaten. Senin için oyun kurmama gerek yok, etkisiz elemansın ve yalan konuşuyorsun
” dedi.

"Listeyi ben hazırlamadım"

“Oy verilmeyecekler listesini Koray Aydın hazırladı” söylemine de cevap veren Aydın, “
Bu kongrede ben liste çıkarmadım. İl başkanları hazırlamış, ama acemice
” ifadelerini kullandı.
#koray aydın
#aytun çıray
#iyi parti
4 yıl önce