|

İzini ‘kalbinde’ taşıyacak

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı önünde yaralanan 49 yaşındaki Ramazan Öztaş, kalbine yakın bir yere isabet eden şarapnel parçasıyla hayatını devam ettirecek.

Yeni Şafak
04:00 - 20/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 01:14 - 20/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören mobilyacı Öztaş, 15 Temmuz'da yaşadıklarını anlattı.



ÖNÜMÜZDE DURUN!


Öztaş, haberleri duyar duymaz Keçiören'den yola çıktıklarını belirterek, Gençlik Caddesi'nden Necatibey Caddesi'ne gelen kavşakta tankları görerek, önüne geçtiklerini söyledi. Öztaş yaşadıklarını şöyle anlattı; “Tankların üzerine çıktık. Arkada iki tank vardı. Onların içinde rütbeliler vardı, öndekiler astsubaydı. Onlardan biri, 'Ağabey önümüzde durun, gitmeyin. Biz emir kuluyuz, siz göndermemiş olun bizi' dedi.



BOMBA ATTILAR


Arkada bir albay emir verdi. Emir verdiği tanklardan biri 10 arabanın üzerinden geçti, orada bir adamı ezdi."



Tankların içerisinden kendilerine ateş edilmediğine dikkati çeken Öztaş, ancak çevreden ateş açanlar olduğunu belirtti. Daha sonra Genelkurmay Başkanlığı'nın önüne gittiklerini ve 500 kişilik bir grupla içeriye girmeye çalıştıklarını anlatan Öztaş, “Orada üzerimize hem mermi sıktılar hem de bomba attılar. Ben o bombayla omzumdan ve göğsümden yaralandım. Göğsümde şarapnel kaldı, kalbe yakın olduğu için müdahale edemiyorlar" dedi.


#Fetullahçı Terör Örgütü
#Ramazan Öztaş
8 yıl önce
default-profile-img