|

Kadıköy'de motor kazası: 2 ölü

Cihan
00:00 - 8/09/2007 Cumartesi
Güncelleme: 10:16 - 8/09/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Kadıköy'de motor kazası: 2 ölü
Kadıköy'de motor kazası: 2 ölü

Kadıköy'de meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti. Gece yağan yağmur sonrası kayganlaşan yolda bariyerlere çarpan motosiklette bulunan iki kişi yaşamını yitirdi.

İstanbul'da gece aniden bastıran yağmur beraberinde kazaları da getirdi. Kadıköy'de bir motosiklet kayarak bariyerlere çarptı. Meydana gelen kazada motosiklette bulunan iki kişi hayatını kaybetti. Motosikletin sürücüsü Gökhan Çiftçioğlu'nun uzun zamandandır yelken sporuyla uğraştığı ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nde dereceleri olduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre kaza saat 02:00 sıralarında Boğaziçi Köprü yolu Fikirtepe mevkiinde meydana geldi. Gökhan Çiftçioğlu (29)'nun kullandığı ve arkada bir arkadaşının olduğu 34 VF 9026 plakalı motosiklet yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bariyere vuran motosiklette bulunan Çiftçioğlu ve arkadaşı taklalar atarak yola düştü. Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde iki gencin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazada can veren Çiftçioğlu ve arkadaşının cansız bedeni olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden diğer şahsın eşinin hamile olduğu ve tatil için Çiftçioğlu'nun yanına geldiği öğrenildi. 29 yaşındaki Gökhan Çiftçioğlu'nun İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun olduğu ve Marmara Yelken Kulübü'nde spor yaptığı öğrenildi. Birçok başarısı bulunan Çiftçioğlu'nun 10 Eylül 2005'te düzenlenen II. Fenerbahçe Festival Yarışları, 23 Nisan 2006'da düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası gibi birçok yarışmada dereceleri olduğu belirtildi.

17 yıl önce