|

Kadir Topbaş 'neden görevi bıraktınız' sorusuna böyle yanıt verdi

İstanbul eski Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 'neden görevi bıraktınız' sorusuna ilk kez yanıt verdi. Kadir Topbaş, istifa kararına ilişkin dikkati çeken ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
11:16 - 26/09/2017 вторник
Güncelleme: 11:36 - 26/09/2017 вторник
AA
Topbaş, Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binasına gelerek personeli ile vedalaştı.
Topbaş, Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binasına gelerek personeli ile vedalaştı.
Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı
, "Onurumla geldim onurumla ayrılıyorum. İstanbulluların gönlündeki yerimi bu istifam münasebetiyle çok ciddi hissettim. Çok kolay değil. Vatandaşın bize olan sevgisinin derin olduğunu görmekten ayrıca mutluluk duydum" dedi.
"Yeni gelecek arkadaşa başarılar"

Topbaş, Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binasına gelerek personeli ile vedalaştı. İBB'de onurlu 13 yıl 5 ay 20 gün görev yaptığını belirten Topbaş, bir İstanbullu olarak bu kenti yaşamış biri olarak büyük bir onur taşıdığını söyledi. Topbaş, "Bütün bildiklerimi bu kente aktardım. Vatandaş takdir ettiği için 3 dönem belediye başkanlığım var. Hamd olsun. Yeni gelecek arkadaşa da başarılar dilerim. Her daim yanlarında olacağım. Bilgi ve deneyimlerimi paylaşırım. Arzu edildiği takdirde cömertçe destek olmak isterim." diye konuştu.

"Neden görevi bıraktınız?" sorusuna yanıt veren Topbaş'ın açıklaması şöyle:

"Böyle lüzum gördüm böyle istedim. Hayırlı olsun. Değerlendirmeyi kendime göre yaptım. Yaptığım onurlu duruş olarak müsaade istedik ayrıldık. Siyasetten değil başkanlıktan ayrıldım.
Parti üyeliğim devam ediyor.
Bir siyasi beklentim yok. İstanbul üzerine bir başka görev düşünmem. Böyle bir kente hizmet etmiş olmak büyük bir onur. Her daim bilgi ve deneyimimizi paylaşmaya hazırız" şeklinde konuştu.
#İbb
#Kadir Topbaş
#veda
7 лет назад